Over ons

Over GardenPro

U bent tijdens de openingsuren van harte welkom in ons pand!

Onze afnemers zijn zowel particulieren als bedrijven. Bij bedrijven moet u denken aan hoveniers, dierenspeciaalzaken en tuincentra. Tevens kunnen wij kunstgras leveren voor sportvelden, pannavelden en speelplaatsen. Wij streven ernaar om langdurige relaties met onze afnemers op te bouwen. De particuliere afnemer kan het kunstgras en hekwerk ook rechtstreeks bij ons afnemen.

Kwaliteit en service

Ons kunstgras komt uit Nederland en Spanje. Met deze leveranciers hebben wij uitstekende contacten. Wij hebben ervoor gekozen om de concurrentie niet aan te gaan met de prijsvechters maar te kiezen voor kwaliteit en service. Het kunstgras wat wij leveren kan ook gelegd worden door onze professionele partners. Uitgangspunt hierbij is dat de ondergrond van het kunstgras de basis is van een goede grasmat. Wij geven u een gratis advies op maat zodat u een kunstgrasveld heeft wat bij uw gebruik past en een gevoel van ultieme vrijheid geeft. Het assortiment bestaat uit een grote hoeveel kleurschakeringen en verschillen in volume en hoogte. Wij selecteren ons kunstgras op kwaliteit, uitstraling en duurzaamheid waardoor het kunstgrasveld niet van echt te onderscheiden is.

Advies op maat

Indien u ervoor kiest een kunstgrasmat bij ons af te nemen en/of te leggen komen wij altijd bij u thuis om de situatie te bekijken. Hierdoor kunnen wij een goede indicatie geven van de kosten en mogelijkheden. Een ervaren specialist legt uw kunstgras op de wijze die het best is voor het gras en neemt daarbij de ondergrond, het type kunstgras, de snijranden en verbindingen in ogenschouw. Hij zorgt dat het water goed wegloopt, dat de grasmat niet kan schuiven en houdt rekening met andere factoren die van belang zijn. Hierdoor bent u verzekerd van een gazon dat er vanaf het begin prachtig bij ligt en – nog belangrijker – niet alleen mooi is, maar ook mooi blijft.

Voor vragen kunt u ons contactformulier invullen en wij zullen binnen een werkdag reageren.