Schuttingen

Schuttingen en hekwerk

Bent u op zoek naar een passende schutting of erfafscheiding? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! GardenPro is gespecialiseerd in het ontwerp en het plaatsen van betonschuttingen, luxe hout-betonschuttingen, hout-betonschuttingen en houten poorten. Dit omvat alle werkzaamheden die hierbij horen. Het verwijderen van uw bestaande schutting, het bouwrijp maken van jouw tuin en het plaatsen van een schutting naar wens. Op het gebied van schuttingen zijn tal van mogelijkheden denk hierbij aan hoogte, breedte, vormgeving, opbouw van de schuttingen, type palen, betonschuttingen, verschillende types hout enz. 

Impressies

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Kom dan eens gezellig bij ons langs in onze showroom. Laat hieronder uw gegevens achter en één van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk vrijblijvend contact met u op!

Hekwerk

Tevens levert GardenPro dubbelstaafsmatten voor de afscheiding van uw tuin. Deze dubbelstaafsmatten zijn in meerdere varianten te verkrijgen. De staven kunnen geleverd wordt in blank draad, thermisch verzinkt draad en thermisch verzinkt + (gecoat) draad in diverse kleuren en leverbaar in twee diktes.

Hekwerk bedrukking

Op de foto is er bedrukking gebruikt met een afbeelding van stenen er zijn vele mogelijkheden, wat dacht u van hekwerkbedrukking met uw logo of telefoonnummer…

Meer informatie

Bent u benieuwd naar onze scherpe prijzen?

   Bel mij