Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Een nieuwe trend is om de woonkamer bij de tuin te trekken. Een van de mogelijkheden is het maken van een overkapping. Hiervoor hebben wij de keuze uit houten – en aluminiumoverkappingen.
Onze terrasoverkappingen zijn milieubewust geproduceerd en voorzien van een krasvaste structuurlak. Het speciale ontwerp van de aluminiumprofielen zorgt voor minder materiaalgebruik, zonder verlies van sterkte. De veranda wordt als compleet zelfbouwpakket geleverd en kan worden uitgebreid met aantrekkelijke opties. De speciale coating is duurzaam en uitgesloten van stoffen die het milieu belasten. De veranda is zeer aantrekkelijk geprijsd en wordt als bouwpakket geleverd. Met behulp van de instructie DVD en de montagehandleiding is de veranda eenvoudig zelf te monteren.

Houten overkappingen

Voor de houten overkappingen hebben wij meerdere mogelijkheden en willen u in een persoonlijk gesprek de over de mogelijkheden informeren. Kiest u voor een landelijke uitstraling dan biedt de vrijstaande overkapping met zadeldak of type kapschuur deze mogelijkheid. Het basispakket is uit te breiden met wanden, ramen en deuren en maakt u van een standaard uitvoering een overkapping naar eigen wensen.

Aluminium overkappingen

De aluminium overkappingen zijn milieubewust geproduceerd en voorzien van een krasvaste structuurlak. De overkapping wordt als bouwpakket geleverd en met behulp van de instructie dvd en montagehandleiding is de veranda eenvoudig zelf te monteren. Ook bieden wij u de mogelijkheid om de overkapping voor u te monteren.

Uw voordelen

✓ Milieuvriendelijk ontworpen
✓ Keuze uit 3 kleuruitvoeringen (wit, crème en antraciet)
✓ Aantrekkelijk geprijsd
✓ 15 Standaardafmetingen
✓ Verschillende gootafwerkingen
✓ Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
✓ Met veel opties uit te breiden

✓ 16 MM polycarbonaat, opaal of helder
✓ Optioneel warmtewerend polycarbonaat
✓ Statische berekening
✓ Grote overspanning tussen 2 staanders mogelijk
✓ Spotjes mogelijk
✓ Zelf te monteren

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden en optie’s?
Vul uw gegevens in het contactformulier en één van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk vrijblijvend contact met u op!