Tuin & Balkon

Tuin & Balkon

Elke dag volop genieten met een kunstgras tuin van GardenPro. Dit perfecte kunstgras is praktisch onderhoudsvrij en een duurzame en stijlvolle oplossing voor iedere tuin. Heeft u plannen voor tuinaanleg? Kijk dan zeker wat de mogelijkheden en voordelen voor u zijn.

GardenPro heeft diverse hoogwaardige en kwalitatieve kunstgrassen die speciaal ontworpen zijn voor tuinaanleg en andere particuliere toepassingen. Het kunstgrasgazon met een natuurlijke uitstraling is makkelijk in gebruik. Buiten dat uw gazon een natuurlijke look heeft zijn er ook tal van pluspunten. Kunstgras in de tuin is makkelijk schoon te houden, vraagt weinig verzorging en kan altijd en overal aangelegd worden.

Kunstgras is tevens de perfecte basis voor uw balkon. Weg met dat saaie beton, een beetje meer groen wanneer u uit uw raam kijkt! Het is eenvoudig om uw balkon om te toveren in een gezellige ruimte door er kunstgras op te leggen. Wij adviseren om het kunstgras niet rechtstreeks op het beton te plaatsen maar deze op drainage tegels te leggen.

Onze selectie

Hieronder treft u een selectie van kunstgras types die wij aanraden voor in uw tuin of op uw balkon, u kunt elk type aanklikken voor meer details.
Vind u het lastig om een keuze te maken dan staan wij voor u klaar om u hierin te adviseren.